Фарса

2781677144538011265HqKmYBFc

Ти знаеш дека не ме сакаш мене, ни па ја те сакам тебе, се ова е фарса.

Ти знаеш дека кожата под хулахопките ми се ежи и без да ја допреш , јас знам дека усните ти се горки и без да ги пробам.

Ние знаеме дека ова е жед.

Ти знаеш дека не ме сакаш мене додека во очи ме гледаш, ти знаеш дур на двете дупчиња над кичмата вино ми поливаш.

Јас знам дека  не те сакам тебе и ти ги забивам ноктите, јас знам дур ти дишам парфемот на вратот ти го осеќам.

Ние знаеме дека ова е страст.

Ти знаеш кога ќе се раздени, и јас знам кога шминка ќе немам.

Ти знеш кога чашите се празни, јас знам кога пепељарата е полна.

Ние двајца знаеме додека сонцето изгрева и мојата глава е на твоето рамо.

Ни ти ме сакаш мене, ни ја те сакам тебе

Се ова е фарса!

Ел.

Напишете коментар

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промени )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Промени )

Twitter слика

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промени )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промени )

Connecting to %s

%d bloggers like this: